COPYRIGHT

Logo Stassen & Kemps advocaten

De naam en het logo Stassen & Kemps advocaten zijn internationaal geregistreerde handelsmerk van Stassen & Kemps advocaten. Dit merk mag worden gebruikt voor verwijzingen en niet-commerciële doeleinden. Het blijft exclusieve eigendom van Stassen & Kemps afvocaten.
Door het te gebruiken, stemt u erin toe het niet te registreren, het te proberen te registreren of het eigendomsrecht ervan te betwisten.


Gebruik het merk niet op een manier die hun registratie ongeldig kan maken. Het recht om de handelsmerk te gebruiken is alleen toegelaten als Stassen & Kemps advocaten dit kan doen zonder de geldigheid van hun eigendomsrecht in gevaar te brengen.

Als u het logo gebruikt, zet er dan "Copyright Stassen & Kemps advocaten" bij in de credits of zichtbaar op de pagina.


Beeldmateriaal

Alle beeldmateriaal dat op de website staat
van Stassen & Kemps advocaten mogen niet
overgenomen worden zonder toestemming van de fotograaf.

Luchthavenweg 81.114 ,  5657 EA Eindhoven ,  Nederland.         TEL 040 267 62 60 / FAX 040 267 62 61 / E-mail info@uwadvocaten.nl

Voor elk ander gebruik (zoals het gebruik
van foto's ter verrijking van een persoon of
onderneming) moet toelating worden gevraagd aan de fotograaf(adressen zie hieronder) die verder gaat bespreken met Stassen & Kemps advocaten. Het commercieel gebruik van beeldmateriaal dat op de website staat van Stassen & Kemps advocaten zonder toelating betekent een inbreuk op het copyright en op de auteursrechten.


Beeldmateriaal dat via deze website verspreid wordt ter reproductie door de pers. Gelieve contact opnemen met de fotograaf voor verdere handelingen en procedures. Het opslaan en archiveren van deze beelden is uitdrukkelijk verboden.


Gegevens fotograaf en grafisch ontwerper

Foto’s en website is gemaakt door:


Fotografie & design: Ngoc Binh Tran

Telefoon: +31(0)6 133 79 164

E-mail: nbtran1975@gmail.com

NL

EN

het kantoor      expertise        het team        contact          linksWelkom_bij_Stassen_%26_Kemps_Advocaten,_klik_hier_om_verder_te_gaan.htmlExpertise.htmlHet_Team.htmlContact.htmlLinks.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3shapeimage_2_link_4

copyright